De stappen naar rijkdom

1. Start met het registreren met de link van jouw sponsor

Meestal is dat diegene die je in aanraking brengt met het Futurenetwerk: je sponsor of degene die voor jou het beste voelt.

Als je mij als sponsor wilt, klik dan op deze link om je te registreren. https://adpro.futurenet.club/sponsor/marlikalely

 

Met mij als sponsor heb je iemand die je kan helpen met het bouwen van je online business en je wordt onderdeel van het snelst groeiende team van Nederland.
Een levendige community op Facebook waar je veel mogelijkheden en informatie vindt voor het creëren van een snel groeiend inkomen met slechts 5 minuten klikken per dag. 
Je zult zien dat je zelf steeds makkelijker je informatie vindt.
Bijvoorbeeld via een aantal officiële FutureNet-Facebook-groepen, waar video’s, successen, events, informatie, webinars worden geplaatst.

‚ÄčKrijg je deze onderstaande melding check dan of mijn naam genoemd word als sponsor. Zo niet: ANNULEER dan! Anders kom je in een vreemd team ergens in de wereld! Begin opnieuw met een ander emailadres en gebruikersnaam en doorloop de stappen nog een keer. Kom je niet verder neem even contact met me op. Dan loods ik je er doorheen. 

Krijg je onderstaande melding (zie plaatje) check dan of mijn naam (marlikalely) genoemd wordt als sponsor. Zo niet: annuleer.
Anders kom je in een vreemd team ergens in de wereld! 

 

 

 

Zie plaatje hieronder, dit is een foutmelding, klik dan op annuleren!

2. Log in op je computer bij www.futurenet.club


A. Klik rechtsboven op $. Of 
B. Scroll naar beneden in de linker menukolom naar "YOUR BUSINESS" en klik op "$ Back Office"